6944565295 Ωρωπός, Αττική t.ziannis@yahoo.gr
hero image

 

 
Oiko Stegi
Στέγες - Θερμομονώσεις - Γυψοσανίδες | Βόρεια Προάστια Αττική
 
Η εταιρεία Oiko - Stegi προσφέρει μια βασική σειρά υπηρεσιών και κατασκευών ανακαίνισης με γνώμονα την ποιότητα, την ταχύτητα και τις προσιτές τιμές.

Οι έμπειροι τεχνίτες μας αναλαμβάνουν κατοικίες (δυνατότητα χρήσης του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ), επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα λειτουργώντας με ασφάλεια και συνέπεια σε κάθε κατασκευή. 

Κύριοι τομείς δραστηριότητάς μας αποτελούν οι στέγες, οι μονώσεις, οι γυψοσανίδες και όλων των ειδών οι ξύλινες κατασκευές εξυπηρετώντας τα Βόρεια Προάστια και όλη την Αττική.

 


 

 
     
 
Στέγες - Κεραμοσκεπές
Η κατασκευή ή η επιδιόρθωση της στέγης σας είναι ένα έργο σημαντικό για τη προστασία του σπιτιού σας. Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση, ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
     
     
 
Μονώσεις
Τα συνεργεία μας έχουν την εμπειρία, γνωρίζουν τα κατάλληλα υλικά και τις απαραίτητες τεχνικές ώστε η μόνωση του χώρου σας από υγρασία, ζέστη και κρύο να είναι άριστη και διαχρονική.
 
     
 
     
 


Γυψοσανίδες
Αναλαμβάνουμε κατασκευές με γυψοσανίδες, χωρίσματα, διακοσμήσεις και διαμόρφωση χώρων σε νέα ή υφιστάμενα κτίρια, κατοικίες και καταστήματα σε όλη την Αττική άμεσα και οικονομικά.

     
     
 
Ξύλινες Κατασκευές
Η εμπειρία μας αντικατοπτρίζεται στα πολυάριθμα έργα μας τα οποία περιλαμβάνουν από ειδικές κατασκευές, πέργκολες, σκάλες έως ξύλινα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
 
     

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αναλαμβάνουμε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους εξυπηρετώντας άμεσα τα Βόρεια Προάστια και όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.